Paisleys verkoopt exclusieve handmade sieraden en mode-accessoires waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Wij werken vanuit eigen atelier in Twente, van hier uit verzorgen wij ook workshops. Daarnaast importeren wij wollen sjaals uit India en verkopen koeienvacht & leren tassen, tunieken, kimono’s & jurken. Wij zijn altijd op zoek naar originele , stijlvolle accessoires & fashion met een bohemian touch.

Armbanden

Filters

Showing 1–12 of 16 results

Toon 12/24/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-12 of 16 products

 • 17.95

  Armband carneool Agaath

  , ,
  Verstelbaar armbandje op stevig draad met carneool agaat steentjes. One size Carneool Agaat wordt beschouwd als een krachtige helende steen die op alle chakra's werkt om de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen. Het verwijdert negatieve energie en laat positieve energie doorstromen. Het kan helpen bij de emotionele genezing van verdriet en wanhoop en wordt vaak gebruikt tijdens meditatie om gevoelens van hoop en enthousiasme te herstellen.
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband forsteriet/rookkwarts

  , ,
  Mooi armbandje van rookkwarts en forsteriet steentjes, op een stevig, verstelbaar, koordje geknoopt. One size Je zult het einde van je verstand niet bereiken met een forsteriet , omdat er wordt gezegd dat het het geduld versterkt. Er wordt aangenomen dat de forsteriet zal helpen kalm te blijven vanwege het kalmerende effect op je energie. Het is zogenaamd een steen van productiviteit, die je de motivatie geeft om alles te voltooien wat je nodig hebt, misschien zelfs meer!
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband labradoriet

  , ,
  Verstelbaar armbandje op stevig draad met labradoriet steentjes. One size Labradoriet wordt verondersteld magische krachten te hebben die kunnen worden gebruikt om positieve veranderingen in iemands leven te beïnvloeden. Het heeft een hoog energieniveau waarvan velen zeggen dat het heel snel werkt. Bij gebruik op de Keel-, Kroon- en Derde Oog-chakra's kan de steen psychische of spirituele vermogens versterken.
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband lapis lazuli

  , ,
  Mooi armbandje van lapis lazuli steentjes, op een stevig, verstelbaar, koordje geknoopt. One size Lapis lazuli is een krachtige vibrerende steen die het Derde Oog chakra stimuleert voor meer verlichting en spirituele wijsheid. Er wordt aangenomen dat het de verbinding met het geestenrijk intensiveert en de gebruiker helpt bij de ontwikkeling van zijn paranormale vermogens. Het wordt vaak gebruikt om negatieve gedachten en woede te verwijderen, harmonie en balans aan te moedigen voor meer geluk en welzijn.
  17.95
  17.95
 • 24.95

  Armband LOT leer blue

  , , ,
  Wikkelarmband van 3 soorten leer die je 3x om de pols wikkelt en sluit met een magneetsluiting. De magneet is een nikkelvrije sluiting. Lengte van de armband is ca. 57,5 cm.
  24.95
  24.95
 • 17.95

  Armband mahonie obsidiaan

  , ,
  Mooi armbandje van mahonie obsidiaan steentjes, op een stevig, verstelbaar, koordje geknoopt. One size Mahonie Obsidiaan wordt beschouwd als een aardende steen die positieve en negatieve energieën in evenwicht kan brengen en iemand kan beschermen tegen psychische aanvallen. Het werkt met de lagere chakra's in een poging om blokkades te verwijderen die de stroom van creativiteit belemmeren en het individu te helpen ontstressen. Er wordt gezegd dat het iemand helpt te genezen van het verleden, zijn kracht terug te krijgen en vooruit te gaan.
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband rookquartz

  , ,
  Prachtig verstelbaar armbandje van stevig koord met rookquartz steentjes. one size
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband rutiel kwarts

  , ,
  Verstelbaar armbandje op stevig draad met rutiel kwarts steentjes. One size Rutielkwarts is een krachtige steen waarvan wordt aangenomen dat het zorgt voor genezing van geest, lichaam en geest. Het helpt om negatieve energie om te zetten in positieve energie en brengt alle chakra's op één lijn. Wanneer het tijdens meditatie wordt gebruikt, kan het de gelovige helpen zijn eigen paranormale gaven te ontdekken. Bij correct gebruik wordt gezegd dat het iemands diepste verlangens in het leven manifesteert.  
  17.95
  17.95
 • 17.95

  Armband sodaliet

  , ,
  Mooi armbandje van sodaliet steentjes, op een stevig, verstelbaar, koordje geknoopt. One size Sodaliet is een sterke steen die, wanneer gebruikt op het Derde Oog chakra, kan helpen bij de ontwikkeling van paranormale gaven. Het werkt naar verluidt op het Keelchakra om te helpen bij de communicatie, vooral op het gebied van spreken in het openbaar. Onderweg kan het helpen om creativiteit te stimuleren en cognitieve denkvaardigheden aan te moedigen.  
  17.95
  17.95
 • 10.0050.00

  Cadeaubon

  , , , , ,
  Met een cadeaubon zit je altijd goed! Relaxed online shoppen. De cheque kan ook uitgegeven worden op een fair of gebruikt worden voor een workshop.
  10.0050.00
  10.0050.00
 • 24.95

  Herenarmband Cross tan

  ,
  Lots of kisses...Gladde stoere matte leren herenarmband in bruin met ingegraveerde kruismotiefje en voorzien van een matte roestvrijstalen sluiting. De armband is 21 cm. Wil je een armband op maat? Dat kan ook, stuur me een mailtje via info@paisleys.nl! Bepaal je maat als volgt: Meet de omvang van je pols. Strak gemeten is dat bijvoorbeeld 19 cm. Tel daar dan 1½ cm bij op voor redelijk aansluitende leren armbanden en 2 cm als je hem wat losser wilt hebben zitten. Stap voor stap:
  1. Meet de omvang van je pols in cm
  2. Tel daar 1,5 tot 2 cm bij op (afhankelijk van het type armband).
  3. Bestel je heren armband in die maat (pols + 1 tot 2 cm) met een marge van ongeveer een ½ cm.
  NB: Wil je een armband passend (vrijwel aansluitend) dragen, tel dan 1 cm bij je polsmaat op.
  24.95
  24.95
 • 27.95

  Herenarmband Koos darkblue

  , ,
  Gevlochten stoere leren herenarmband met een matte roestvrijstalen sluiting, je klikt het lipje in de sluiting zodat hij vergrendeld is. De kleur is olifantengrijs. De armband is 21 cm. Wil je een armband op maat? Dat kan ook, stuur me een mailtje via info@paisleys.nl! Bepaal je maat als volgt: Meet de omvang van je pols. Strak gemeten is dat bijvoorbeeld 19 cm. Tel daar dan 1½ cm bij op voor redelijk aansluitende leren armbanden en 2 cm als je hem wat losser wilt hebben zitten. Stap voor stap:
  1. Meet de omvang van je pols in cm
  2. Tel daar 1,5 tot 2 cm bij op (afhankelijk van het type armband).
  3. Bestel je heren armband in die maat (pols + 1 tot 2 cm) met een marge van ongeveer een ½ cm.
  NB: Wil je een armband passend (vrijwel aansluitend) dragen, tel dan 1 cm bij je polsmaat op.
  27.95
  27.95