Paisleys verkoopt exclusieve handmade sieraden en mode-accessoires waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer, zoetwaterparels, steentjes, pitten, hout en schelpjes. Wij werken vanuit eigen atelier in Twente waar sieraden op maat gemaakt worden of naar eigen ontwerp. Ook verzorgen wij workshops in eigen atelier of op locatie. Daarnaast importeren wij wollen sjaals uit India en verkopen koeienvacht & leren tassen, katoenen & zijden tunieken. Paisleys staat voor vrouwelijke, stijlvolle accessoires met een bohemian touch. 

Over mij

Als kind vond ik het verfijnde Paisley-motief al prachtig en toen ik in 2016 mijn bedrijf begon, aarzelde ik geen moment om het Paisleys te noemen. In 1986 ben ik gaan vliegen bij de KLM. In 13 jaar heb ik de hele wereld rondgevlogen, van culturen, de mensen en de natuur mogen genieten. Uiteindelijk ben ik gestopt met mijn grote passie vanwege onze 2 kinderen, die ik zelf op wilde voeden. India was mijn favoriete bestemming. Het lekkere eten, de mooie stoffen, het fijne leer, de levendige marktjes, het kleurrijke ( arme ) leven… De reden om terug te gaan, kwam toen ik MET ELAN oprichtte met mijn toenmalige compagnon. Wij importeerden handel uit India en verkochten dit als groothandel door aan winkels. In 2013 kwamen we op een punt dat we moesten kiezen en mijn partner en ik besloten ieder onze eigen weg in te slaan. Ik ben daarna in dienst gekomen van het lokale theater in Goor. Ik ben hier ruim 4 jaar Horeca & Facilitair manager geweest. Ik heb hier veel geleerd, maar uiteindelijk kreeg mijn passie voor het creëren van sieraden, het zoeken naar mooie ( betaalbare ) sjaals en tassen de overhand en ben ik per 2018 volledig bezig met Paisleys. Ik ben dan ook trots op de webshop. De sieraden in de shop maak ik grotendeels zelf. Daarnaast werk ik samen met andere creatievelingen die de collectie nog completer maken.

Ik werk vanuit mijn eigen atelier, waar ik ook workshops geef voor minimaal 4 personen. Deze workshops geef ik ook op verschillende locaties en is ook mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een hight tea (Theehuis Dennenoord in Vasse). Dit zijn gezellige momenten en de meesten gaan trots de deur uit met een eigengemaakt sieraad! Meer informatie vind je in de workshops op de website.

Door op fairs en mooie marktjes te staan breng ik Paisleys onder de aandacht van de mensen. Dit vind ik heerlijk om te doen en is vaak ook erg gezellig. De sieraden van Paisleys liggen in een paar winkels in Nederland waaronder de leuke winkel het Arendshuys in Delden en Landhuisliving in Goor.

Als je een sieraad op maat wilt of je hebt een idee voor een sieraad,kun je contact met mij opnemen en dan creëren we samen iets moois!

Mochten jullie leuke ideeën hebben voor de webshop en/of de workshops, neem dan contact met mij op via info@paisleys.nl.

Wil je de winkel bij je thuis? Dan geef ik een homeshopparty aan huis en tover je woonkamer om in een winkeltje!

Als je een goede Paisleys ervaring hebt zou ik het zeer waarderen als je een review achter wil laten op Facebook en/of Google.

Lieve Paisleys groeten,

Anfre