Paisleys verkoopt exclusieve handmade sieraden en mode-accessoires waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Wij werken vanuit eigen atelier in Twente, van hier uit verzorgen wij ook workshops. Daarnaast importeren wij wollen sjaals uit India en verkopen koeienvacht & leren tassen, tunieken, kimono’s & jurken. Wij zijn altijd op zoek naar originele , stijlvolle accessoires & fashion met een bohemian touch.

Over mij

Als kind vond ik het verfijnde Paisley-motief al prachtig en toen ik in 2016 mijn bedrijf begon, aarzelde ik geen moment om het Paisleys te noemen. In 1986 ben ik gaan vliegen bij de KLM. In 13 jaar heb ik de hele wereld rondgevlogen, van culturen, de mensen en de natuur mogen genieten. Uiteindelijk ben ik gestopt met mijn grote passie vanwege onze 2 kinderen, die ik zelf op wilde voeden. India was mijn favoriete bestemming. Het lekkere eten, de mooie stoffen, het fijne leer, de levendige marktjes, het kleurrijke ( arme ) leven… De reden om terug te gaan, kwam toen ik MET ELAN oprichtte met mijn toenmalige compagnon. Wij importeerden handel uit India en verkochten dit als groothandel door aan winkels. In 2013 kwamen we op een punt dat we moesten kiezen en mijn partner en ik besloten ieder onze eigen weg in te slaan. Hierna ben ik ruim 4 jaar als horeca & facilitair manager bij ons lokale theater in Goor in dienst geweest.

Mijn passie voor het creëren van sieraden, het zoeken naar mooie (betaalbare) sjaals en tassen kreeg de overhand en zo ben ik in 2016 mijn bedrijf Paisleys gestart. Vanuit mijn atelier in Goor organiseerde ik workshops voor min. 4 personen. In de weekenden  sta ik op fairs en leuke marktjes en sinds 2018 ben ik me volledig op Paisleys gaan richten en ben de webshop begonnen. Het assortiment is uitgebreid met hoeden, kimono’s & fashion. Dit werd, zoals bij velen, door Corona verstoord. Ik ben in 2020 gaan werken als accountmanager voor een groothandel in lifestyle producten en toerde in 2/3 dagen p/w door Nederland om deze mooie accessoires te verkopen in de winkels. Superleuke jaren gehad en goed te combineren met de markten en fairs in de weekenden! Met de workshops stopte ik, daar was immers geen tijd meer voor. Ondertussen heb ik gehoor gegeven aan een andere wens van mij en in 2021 mijn diploma Binnenhuisarchitectuur behaald. Ik style inmiddels een aantal woon en lifestyle winkels en vind dit superleuk om te doen. De groothandel is in 2023 overgenomen door een grotere partij en ik heb ervoor gekozen mijn Paisleys pad weer verder te bewandelen en wellicht uit te breiden…

Mijn bedrijf is mijn passie! Door op fairs en marktjes te staan breng ik Paisleys onder de aandacht van de mensen, deze zijn grotendeels alweer geboekt, hiervoor verwijs ik naar de  agenda. De workshops kunnen ook weer geboekt worden en  vind je het leuk om het bij jou thuis te houden dan kom ik naar je toe. Of boek een homeshopping, dan maak ik van je woonkamer een winkel voor jou en je vriendinnen.

Mochten jullie leuke ideeën hebben voor de webshop en/of de workshops, neem dan contact met mij op via info@paisleys.nl.

Als je een goede Paisleys ervaring hebt zou ik het zeer waarderen als je een review achter wil laten op Facebook en/of Google.

Lieve Paisleys groeten,

Anfre