Paisleys verkoopt exclusieve handmade sieraden en mode-accessoires waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Wij werken vanuit eigen atelier in Twente, van hier uit verzorgen wij ook workshops. Daarnaast importeren wij wollen sjaals uit India en verkopen koeienvacht & leren tassen, tunieken, kimono’s & jurken. Wij zijn altijd op zoek naar originele , stijlvolle accessoires & fashion met een bohemian touch.

Hoeden

Filters

Showing 1–12 of 28 results

Toon 12/24/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-12 of 28 products

 • 129.95

  Cowboy bag black brown

  , , ,
  Wat een geweldige tas is dit! Gemaakt van leer en koeienvacht. De tas is gevoerd en sluit af met een rits. Afmeting: bovenkant 34cm onderkant 39cm hoog 35cm
  129.95
  129.95
 • Hoed army green

  , , ,
  Stoer mosgroen Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling!
 • 42.95

  Hoed black

  , , ,
  Stoer zwart Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling!
  42.95
  42.95
 • 42.95

  Hoed bordeaux

  , , ,
  Stoer bordeauxrood Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling!
  42.95
  42.95
 • 42.95

  Hoed brown

  , , ,
  Stoer bruin kleurig Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling.
  42.95
  42.95
 • 42.95

  Hoed camel

  , , ,
  Stoer camel kleurig Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling.
  42.95
  42.95
 • 42.95

  Hoed dark blue

  , , ,
  Stoer donkerblauw Italiaans wollen hoedje met eromheen een riempje. Je bepaalt de maat door de omtrek van je hoofd op te meten met een centimeter. Hij kan een goede regenbui hebben en je legt hem in de vensterbank te drogen. Hij wordt door zowel mannen als vrouwen gedragen en hij is NIET vouwbaar. Variatie tip: doe een sjaaltje om het hoedje, over het riempje en je hebt een totaal andere uitstraling!
  42.95
  42.95
 • 29.95

  Hoed Floppy aqua blue

  ,
  Zomerse 'floppy hat' van gehaakt stropapier. In de mooie flap is een metaaldraad verwerkt zodat je het hoedje naar wens kunt vormen. Aan de binnenkant is een koordje waarmee je de hoed op maat kunt maken. De 'musthave' tijdens zomerse dagen! Je kunt hem dubbelvouwen zodat hij mee kan in de koffer of in de strandtas.   One size
  29.95
  29.95
 • 29.95

  Hoed Floppy orange

  ,
  Zomerse 'floppy hat' van gehaakt stropapier met pailletjes. In de mooie flap is een metaaldraad verwerkt zodat je het hoedje naar wens kunt vormen. Aan de binnenkant is een koordje waarmee je de hoed op maat kunt maken. De 'musthave' tijdens zomerse dagen! Je kunt hem dubbelvouwen zodat hij mee kan in de koffer of in de strandtas.   one size
  29.95
  29.95
 • 49.95

  Hoed Gatsby bucket chocolate

  ,
  Opgericht in zonnig Zuid Afrika, House of Ord - Cape Town is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle en zon beschermende hoeden. Het klimaat in Kaapstad, de krachtige zon in de zomer en de snel veranderende weercondities in de winter, heeft ons geleerd dat bescherming noodzakelijk is wanneer je buiten bent. Deze prachtige hoed geeft een UPF50+ gecertificeerde UV-bescherming, kun je meenemen op reis, is kreukbestendig en vlekjes kun je voorzichtig met een doekje afnemen. Maat: tot maat 58, heeft een trekkoord aan de binnenkant voor een goede pasvorm. Materiaal: 50%papaerfibre-50%polyester Kreukbestendig, ademend en ideaal voor op reis! 49.95
  49.95
  49.95
 • 49.95

  Hoed Gatsby bucket natural

  ,
  Opgericht in zonnig Zuid Afrika, House of Ord - Cape Town is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle en zon beschermende hoeden. Het klimaat in Kaapstad, de krachtige zon in de zomer en de snel veranderende weercondities in de winter, heeft ons geleerd dat bescherming noodzakelijk is wanneer je buiten bent. Deze prachtige hoed geeft een UPF50+ gecertificeerde UV-bescherming, kun je meenemen op reis, is kreukbestendig en vlekjes kun je voorzichtig met een doekje afnemen. Maat: tot maat 58, heeft een trekkoord aan de binnenkant voor een goede pasvorm. Materiaal: 50%papaerfibre-50%polyester Kreukbestendig, ademend en ideaal voor op reis!  
  49.95
  49.95
 • 49.95

  Hoed Gilly seagreen

  ,
  Opgericht in zonnig Zuid Afrika, House of Ord - Cape Town is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle en zon beschermende hoeden. Het klimaat in Kaapstad, de krachtige zon in de zomer en de snel veranderende weercondities in de winter, heeft ons geleerd dat bescherming noodzakelijk is wanneer je buiten bent. Deze prachtige hoed geeft een UPF50+ gecertificeerde UV-bescherming, kun je meenemen op reis, is kreukbestendig en kun je met de hand wassen. Maat: tot maat 58, heeft een trekkoord aan de binnenkant voor een goede pasvorm. Materiaal: 100% polyester, machine genaaid en gevoerd. Kreukbestendig, ademend en ideaal voor op reis!  
  49.95
  49.95